Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@16:03:31 GMT

معایب جک s۳ و مهم‌ترین نقاط ضعف این خودرو

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۴۸۳۴۱

معایب جک s۳ و مهم‌ترین نقاط ضعف این خودرو

خودروی جک اس ۳ توسط شرکت جک ساخته شده است. این شرکت چینی ماهیتی دولتی دارد و در کنار طراحی و ساخت خودرو‌های سواری، خط تولید خودرو‌های سنگین را نیز به پیش می‌برد. در طول سال‌های اخیر و با هموار شدن مسیر حضور شرکت‌های چینی در ایران، شرکت خودروسازی جک نیز به عرضه‌ی محصولات خود در بازار خودروی ایران پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




خودروی جک اس ۳ یک خودروی کراس اور کوچک جثه محسوب می‌شود که برای پیمودن مسیر‌های شهری طراحی شده است. در ساخت این خودرو شاهد استفاده از پلتفرم خودروی جک J۴ هستیم. پیش از خودروی جک اس ۳ محصول دیگر شرکت جک یعنی خودروی جک اس ۵ در ایران عرضه شده بود. یک خودروی کراس اور با اندازه‌ای جمع و جور که توانست نظر مثبت بسیاری از خودرو دوستان ایرانی را به خود جلب نماید. با این حال خودروی جک اس ۳ نتوانست به توفیقی هم‌تراز با برادر بزرگ‌تر خود دست پیدا کند. دلیل عمده‌ی آن را می‌توان به معایب و نقاط ضعف این خودرو مرتبط دانست. با این توضیح بهتر است به سراغ معایب جک s۳ برویم تا با آن‌ها به صورت دقیق‌تری آشنا شویم.


باید گفت که توان فنی خودروی جک اس ۳ در تمام زمینه‌ها از برادر بزرگ‌تر خود یعنی جک اس ۵ پایین‌تر به نظر می‌رسد. موتور ۱۵۹۰ سی‌سی خودروی جک اس ۳ در صورت بهره بردن از خصلت توربو شارژ احتمالا می‌توانست گلیم این خودروی کراس اور شهری را به طور کامل از آب بیرون بکشد. اما این موتور ۴ سیلندر و ۱۶ سوپاپ از ساختار تنفس طبیعی بهره می‌برد. به همین دلیل مسلما نسبت به موتور ۱۹۹۷ سی‌سی خودروی جک اس ۵ حرف چندانی برای گفتن نخواهد داشت.

حداکثر توان خروجی موتور به کار رفته در این خودرو معادل ۱۰۷ اسب بخار با احتساب ۶۰۰۰ دور در دقیقه است. حداکثر گشتاور تولیدی این خودرو نیز حدود ۱۵۵ نیوتن‌متر با احتساب ۳۵۰۰ دور در دقیقه ارزیابی می‌شود. ناگفته پیدا است که خودروی جک اس ۳ حتی به عنوان یک خودروی کراس اور کوچک جثه نیز از موتور کاملا ضعیفی بهره می‌برد. این در حالی است که حداکثر توان خروجی و حداکثر گشتاور تولید شده توسط موتور خودروی جک اس ۵ به ترتیب برابر با ۱۷۴ اسب بخار و ۲۶۵ نیوتن‌متر براورد می‌شود.




جالب اینجا است که این دو خودرو از نظر ابعاد نیز تفاوت اندکی با یکدیگر دارند. به گونه‌ای که خودروی جک اس ۵ از نظر طول و عرض تنها حدود ۱۰۰ میلی‌متر از خودروی جک اس ۳ بزرگ‌تر است؛ بنابراین کاملا مشخص به نظر می‌رسد که موتور به کار رفته در خودروی جک اس ۳ چندان برای حرکت این محصول در مسیر‌های پرچالش مناسب نخواهد بود. با این حال وزن ۱۲۵۰ کیلوگرمی این خودرو موجب می‌شود که حداقل در مسیر‌های شهری با مشکل حرکتی خاصی مواجه نگردد.

خودروی جک اس ۳ از وجود جعبه دنده‌ی خودکار مدل CVT بهره می‌برد. در حالی که خصلت دو کلاچه‌ی جعبه دنده‌ی جک اس ۵ در این خودرو وجود ندارد و خبری از تعویض دنده به شکل دستی در آن نیست؛ بنابراین جای تعجبی وجود ندارد که شتاب صفر تا صد خودروی جک اس ۳ رقم نه چندان امیدوار کننده‌ی ۱۴ ثانیه باشد. از سوی دیگر حداکثر سرعت قابل دست‌یابی توسط این خودرو نیز حدود ۵ کیلومتر در ساعت کمتر از خودروی جک اس ۵ بوده و در مجموع حدود ۱۷۵ کیلومتر در ساعت براورد می‌شود. با این تفاصیل یکی از مهم‌ترین معایب جک s۳ بدون شک موتور ضعیف آن خواهد بود.


معایب جک s۳ علاوه بر فضای داخل کاپوت این خودرو در طراحی فضای درون کابین آن نیز مشاهده می‌شود. اگرچه فضای داخل کابین این خودرو از نظر ظاهر در حد بضاعت خود قابل قبول جلوه می‌کند، اما از نظر کیفیت می‌توان به آن ایراد‌هایی را وارد دانست. به عنوان مثال فضای مختص به بار این خودرو از نظر گنجایش چنگی به دل نمی‌زند. این در حالی است که معمولا انتظار می‌رود که خودرو‌های کراس اور و شاسی بلند از فضای حمل بار بیشتری نسبت به خودرو‌های سواری معمولی برخوردار باشند.

با این حال صندلی‌های ردیف عقب خودروی جک اس ۳ نیز مانند بسیاری از خودرو‌های بزرگ جثه از قابلیت تا شدن برخوردارند. به این ترتیب می‌توان بخشی از کمبود محفظه‌ی بار این خودرو را به کمک خواباندن صندلی‌های ردیف عقب آن جبران نمود.


البته مشکل کمبود جا در مورد فضای اصلی کابین این خودرو نیز صادق است. به طور کل خودروی جک اس ۳ با این که نام کراس اور را به دنبال خود یدک می‌کشد، اما فضایی بیش از یک خودروی سواری معمولی را در اختیار سرنشینان خود قرار نمی‌دهد. بر این اساس کمبود فضا برای نشستن و قرار دادن بار را هم می‌توان از جمله مهم‌ترین معایب جک s۳ به شمار آورد.

سوای این موضوع در فضای داخل کابین این خودرو یکی دیگر از معایب جک s۳ را نیز می‌توان مشاهده کرد. متاسفانه به دلیل عایق‌بندی نامناسب این خودرو همواره می‌توان در فضای داخل کابین آن صدای موتور را به وضوح شنید. البته به نظر می‌رسد که این مشکل در نسخه‌های مونتاژی این خودرو بیش از نسخه‌ی اصلی آن خودنمایی می‌کند. به هر حال این مشکل را می‌توان در برخی از محصولات هم رده با جک اس ۳ و اکثر خودرو‌هایی که از رده‌ی پایین‌تری نسبت به این خودرو برخوردارند نیز مشاهده کرد.



معایب در زمینه‌ی قیمت

در حال حاضر و در لحظه‌ی نوشته شدن این مطلب خودروی جک اس ۳ با متوسط قیمتی در حدود ۱۴۵ میلیون تومان در بازار آزاد معامله می‌شود. قیمتی که برای خودرویی در این حد و اندازه بسیار بالاتر از رقم منصفانه است. البته افزایش قیمت برق آسا و مهار نشدنی خودرو‌های حاضر در بازار طی یکی دو ماه اخیر تنها به خودروی جک اس ۳ منحصر نمی‌شود. هر چند که این خودرو پیش از افزایش افسار گسیخته‌ی قیمت‌ها نیز با قیمتی بیش از استحقاق خود به فروش می‌رسید. در هر حال بدون هیچ تردیدی می‌توان قیمت این خودرو را هم به عنوان یکی از معایب جک s۳ در نظر گرفت.


مواردی که در متن پیش رو به آن‌ها اشاره شد اصلی‌ترین و کلیدی‌ترین معایبی بودند که می‌توان در این خودرو مشاهده کرد. سوای این عیب و ایرادها، نقاط ضعف دیگری را نیز می‌توان در این خودرو مشاهده کرد که البته از اهمیت کمتری نسبت به موارد یاد شده برخوردارند.

به عنوان مثال ممکن است ظاهر خودروی جک اس ۳ برای برخی از خریداران این محصول چندان جذاب جلوه نکند. البته باید اعتراف کرد که این خودرو با توجه به بضاعت خود در زمینه‌ی طراحی ظاهری نسبتا موفق عمل کرده است.

سوای مشخصات ظاهری، کمیت و کیفیت آپشن‌های به کار رفته در این خودرو نیز شاید اندکی محل بحث باشد. معمولا خودرو‌های چینی از امکانات و قابلیت‌های مناسبی برخوردارند. خصلتی که در خودروی جک اس ۳ نیز مشاهده می‌شود. با این حال نسخه‌های مونتاژی این خودرو از آپشن‌های کمتری نسبت به نسخه‌ی اصلی آن بهره می‌برند.




در مجموع می‌توان گفت که این خودرو از هر نظر نسبت به بردار کوچک‌تر خود یعنی جک اس ۳ ارزش خرید بالاتری دارد. با این حال این خودرو هم‌اکنون با متوسط قیمتی در حدود ۲۰۵ میلیون تومان در بازار آزاد خرید و فروش می‌شود. به این ترتیب و در شرایط اقتصادی فعلی خرید خودروی جک اس ۳ منطقی‌تر به نظر می‌رسد.

البته با توجه به این موضوع که خودروی جک J۴ از پلتفرمی مشابه با جک S۳ بهره می‌برد، می‌توان به جای آن نسبت به خرید این خودرو اقدام نمود. در حال حاضر خودروی جک J۴ با متوسط قیمتی در حدود ۱۲۲ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

به هر حال تلاش اصلی در این مطلب بر آن بود که به مهم‌ترین نقاط ضعف خودروی جک S۳ اشاره شود تا خریداران احتمالی این خودرو با چشم بازتری پای میز معامله بروند. منبع: مجله ستاره

منبع: پارسینه

کلیدواژه: خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۴۸۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟

ام‌جی سایبرستر ازجمله خودرو‌هایی است که توانسته توجه فراوانی را در جهان به سمت خود جلب کند. این خودروی چینی-انگلیسی به‌تازگی در تهران و روی خودروبر دیده‌شده و احتمالاتی مبنی بر ورود این خودرو به کشور وجود دارد.

به گزارش خبرآنلاین، خودروساز MG سال ۱۹۲۴ در آکسفورد انگلستان تأسیس شد. در طول سال‌ها، این برند تغییر کرده و اکنون تحت مالکیت سایک‌موتور چین است. MG سایبرستر برای اولین بار در جشنواره سرعت گودوود در جولای ۲۰۲۳ حضور یافت.

زبان طراحی محصولات ام‌جی در سایبرستر دیده می‌شود. طراحی خودرو به صورت کلی مدرن به نظر می‌رسد، اما ادای احترام به رودستر‌های نمادین MG هم در آن دیده می‌شود.

چراغ‌های جلویی تلفیقی از خطوط تند و تیز و همچنین خطوط منحنی دارند. کاپوت خودرو کشیده و خمیده به سمت پایین طراحی‌شده و باعث شده تا دماغه خودرو باریک‌تر به نظر برسد. درب‌های قیچی‌شکل و بالارونده از جذابیت‌های این خودرو به‌حساب می‌آیند. گرافیک داخلی چراغ‌های جلویی زیبایی و جذابیت خاصی دارند.

چراغ پشتی از سبک L مانند و متصل بهره برده و درون آن‌ها یک فلش دیده می‌شود. نمای کناری طراحی خمیده و منحنی‌شکلی دارد. تیونینگ شاسی سایبرستر توسط گروه ایتالیایی DANISI انجام می‌شود که قبلاً با گروه فرمول یک فراری همکاری می‌کرد.

سایبرستر به‌عنوان میراث MG، عناصر طراحی کلاسیک خود را با نمای جانبی متمایز و فضای داخلی با صندلی‌های چرمی ناپا و پنل مرکزی فیبر کربنی ادامه می‌دهد. در بالای فرمان، نمایشگر کیلومترشمار را خواهید دید که از سه پنل LCD تشکیل‌شده است. سیستم اطلاعات-سرگرمی سایبرستر از تراشه کوالکام اسنپدراگون ۸۱۵۵ بهره می‌برد که در مقایسه با دیگر رقبا ضعیف‌تر است.

نسخه پایه سایبرستر به یک موتور الکتریکی روی محور عقب تجهیز شده است که ۳۱۴ اسب‌بخار قدرت دارد. بهترین نسخه چهارچرخ محرک بوده و خروجی آن به ۵۴۴ اسب‌بخار می‌رسد. حداکثر سرعت سایبرستر ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت است. دو باتری برای این خودرو اسپرت در نظر گرفته‌شده است؛ باتری ۶۴ کیلووات و باتری ۷۷ کیلووات که برد آن‌ها به ترتیب ۵۰۱ تا ۵۸۰ کیلومتر است.

شاید این برد کم به نظر برسد؛ اما ام‌جی برای کنترل وزن خودرو، باتری بزرگ‌تری را نمی‌توانست نصب کند. سایبرستر چهارچرخ محرک برابر ۱۹۸۵ کیلوگرم وزن دارد.

این خودروی زیبا و اسپرت در صورت ورود به بازار ایران، می‌تواند لقب زیباترین و خاص‌ترین خودروی وارداتی بازار ایران را یدک بکشد!

دیگر خبرها

  • (تصاویر) خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟
  • مشخصات یک خودروی جدید ایرانی منتشر شد
  • فرصت سه روزه برای فروش خودرو‌های برقی وارداتی/ با کمتر از ۲ میلیارد تومان کدام خودروی برقی را می‌توان خرید؟
  • آغاز اولین فروش خودرو‌های برقی از عصر امروز
  • اولین دور فروش خودروهای برقی وارداتی آغاز شد
  • آغاز فروش اولین خودرو‌های برقی از عصر امروز
  • آغاز فروش خودروهای وارداتی از عصر امروز
  • رکورد قیمت خودروی چینی در ایران شکسته شد
  • بلایی که یک ایرانی بر سر سوپر خودروی میلیون دلاری آورد! | فیلم
  • کشف دو خودروی سرقتی در سمنان