Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@03:24:40 GMT

جک S۳ بخریم یا نه؟

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۰۸۰۱۳

جک S۳ بخریم یا نه؟

خودروی جک اس ۳ محصول کرمان موتور، محصول شهری و جمع وجوری است که در خیابانها زیاد دیده می‌شود. ۰۵ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۰:۲۱ اقتصادی اقتصاد ایران نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزار خبرگزاری تسنیم، جک S3 خودروی جدیدی نیست چرا که تاریخ عرضه این خودرو به بازارهای چین به اگوست سال 2014 باز می گردد. این خودرو بر روی پلت فرم جک J4 بسط و توسعه داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جک اس 3 در جهت سیاست های کلان این خودروساز دولتی چین در جهت گسترش محصولات خود در بخش کراس اور تولید شده است چرا که قبل از این خودرو محصولاتی دیگر از این خودروساز نظیر S2 وS1 و همین s5 هم که در ایران حضور داشت.  
کرمان موتور هم که همچنان از موفقیت روزافزون جک اس 5 مسرور بود در اقدامی
دوباره به سراغ شریک چینی خود رفته و اینبار برادر کوچکتر s5 را برای عرضه در ایران انتخاب کرد.
باید این نکته را عنوان کرد که کرمان موتور با محصولات جک در رده کراس اورهای ارزان قیمت شهری تا کنون محصولی را ارائه نکرده است، از این رو بازار پرتقاضا عملا بی نصیب مانده بود.

البته قابل ذکر است کمپانی جک نسخه فیس لیفت شده جک s3 را به تازگی در نمایشگاه چنگدو رونمایی کرده است که متاسفانه ظاهرا کرمان موتور همان نسل قبلی این خودرو  را برای تولید در ایران در نظر گرفته است.

مشخصات فنی :

جک اس 3 برای به حرکت در آمدن به یک موتور 1.6 لیتری تنفس طبیعی با بیشنه توان 107اسب بخار مجهز شده است. قدرت این موتور توسط جعبه دنده 5 سرعته دستی و یا جعبه دنده اتوماتیک CVT به چرخهای جلو منتقل می شود. نیاز به گفتن نیست که قدرت خروجی این موتور به هیچ وجه برای کراس اور در این قد و قامت مناسب نیست. جک اس 3 با کمک این موتور قادر است سرعت خود را تا حداکثر 175 کیلومتر در ساعت برساند.

ایمنی جک اس 3
6 عدد کیسه هوای ایمنی (تیپ‌های فول، سفارشی) – 2 عدد به‌صورت استاندارد
سیستم ضد بلوکه ترمز ABS
سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز EBD
سیستم کمکی ترمز BA
سیستم کنترل پایداری ESP
سیستم کنترل کشش TCS
سیستم کمکی شروع حرکت از روی تپه HSA
سیستم‌های کمکی ترمز BOS

تجهیزات جک اس 3

جک اس 3 در بازار چین در تیپ‌های گوناگونی عرضه می‌گردد که در اینجا دو نمونه پایه (COMFORT) و فول (SMART) آن را مورد بررسی قرار می‌دهیم.
مدل پایه (COMFORT): آینه‌های برقی به همراه راهنمای LED بر روی آن – فرمان برقی – چراغ‌های جلو LED به همراه سیستم روشنایی در روز (DAYLIGHT) – کامپیوتر سفر – قابلیت مات شدن آینه عقب داخل خودرو به‌صورت دستی – یخ‌زدایی شیشه عقب – رینگ‌های 15 اینچی – شیشه‌های برقی به همراه ریموت – سیستم صوتی + رادیو + پورت USB و AUX – 4 عدد بلندگو – دو عدد ایربگ – میله‌های درون درب‌ها – قفل ایمنی کودک – ستون فرمان جاذب انرژی – سامانه‌های ایمنی ABS و EBD و BOS – سیستم ضد سرقت الکتریکی و… از جملع مشخصات این خودرو است.

 

مدل فول (SMART): این مدل علاوه بر تجهیزات موجود در مدل پایه از اقلام اضافی ذیل نیز بهره‌مند است:
سیستم تثبیت‌کننده سرعت (کروز کنترل) – رینگ‌های آلومینیمی 16 اینچی – آینه‌های برقی گرم شونده – سنسور عقب – باربند سقفی – فرمان چندکاره + MP5 + GPS + اتصالات بلوتوث + صفحه نمایشگر 7 اینچی- تهویه مطبوع اتوماتیک به همراه فیلتر گرده – 6 عدد بلندگو – آلارم ترمزدستی – پوشش چرمی فرمان – سیستم کنترل فشار باد تایرها ((TPMS – صندلی‌های چرمی – سامانه‌های ایمنی ESP، BA، TCS و HSA – سانروف برقی (گزینه اختیاری) و….

تست جک اس ٣ :

اولین نکته ای که بدو ورود به این خودرو جلب توجه میکند صندلی های راحت ولی با تنظیمات دستی است.فاصله شیشه جلو با راننده خیلی زیاد است. (که به دلیل نوع طراحی اتاق ماشین است)
طراحی جلو داشبورد ساده به نظر میرسدو از متریال ضعیفی استفاده شده، ولی مانیتور آن جلب توجه میکند. کیفیت مانیتور معمولی و گزینه های تنظیمات و منوها خیلی ساده و بدون جذابیت طراحی شده است.
سیستم کیلس هم در این ماشین دیده نمی شود، باید همان با سوییچ خودرو را روشن کنیم.
فرمان برقی ماشین بسیار عملکرد نرم و خوبی دارد. به خصوص در ترافیک های شهری و جاده های پر پیچ خم و پارک کردن خودرو در جاهای تنگ خیلی کارآمد نشان میدهد. نکته عجیب دیگر کنسول وسط خودروست که خیلی عقب تر از آرنج و کوچک طراحی شده و دست به راحتی روی آن قرار نمی گیرد.
شروع حرکت با کندی همراه است که به دلیل موتور ضعیف 1600 سی سی و استفاده از گیربوکس CVT  عادی به نظر میرسد. با فشار بیشتر روی پدال دور موتور بالاتر میرود و میزان نفوذ صدای موتور به اتاق کمی آزار دهنده می شود. دید راننده به اطراف خوب است و این امر به خاطر ارتفاع بالاتر ماشین محقق شده است.

عملکرد ترمزها بد نیست ولی با چند ترمز شدید بوی لنتها در می آید که به دلیل استفاده از لنتهای نامرغوب یا دیسکهای ضعیف چرخ میتواند باشد.
نکته منفی دیگر این ماشین ناایمن بودن خودرو در سر پیچهای تند است. به صورتی که اگر با سرعت بالا بخواهید از پیچی معمولی هم عبور کنید، خودرو تمایل به چپ شدن دارد علی رغم سیستم (کنترل پایداری)ESP ولی راننده احساس خوبی نمی کند. یکی از مواردی که این مشکل را ایجاد کرده است، می توان به استفاده از رینگ و لاستیک های کوچک که 15 و16 اینچی هستند اشاره کرد. باید کمپانی با توجه به ارتفاع بالای خودرو از سطح زمین از رینگها بزرگتری(17یا 18 اینچی) استفاده می کرد .
مورد بعدی نیز می توان به سیستم فنر بندی خیلی نرم خودرو نوع شاسی و تعلیق عقب خودرو اشاره کرد.
اگر بخواهیم در نگاه کلی بگوییم آیا این خودرو با توجه به قیمت های کاذب که در این روز ها بین 180 تا 220 میلیون تومان است ارزش خرید را دارد یا نه ؟
در مرحله اول باید بگوئیم، اگر فقط دنبال خودروی صفر کیلومتر می گردید و نمی خواهید خودروی دست دومی خریداری کنید، با توجه به رقبایی که می توان به ام وی ام ایکس 22، چانگان سی اس 35، بریلیانس کراس، ام وی ام ایکس 33وچری تیگو 5 اشاره کرد باید دقت زیادی داشته باشید.
 
در مجموع اگر دنبال خودرویی برای مسافرت و جاده های کوهستانی با خانواده هستید باید چری تیگو 7 یا ام وی ام ایکس 33 رو انتخاب کنید که موتورهایی با توان بیشتر و اتاقی جادارتر از جک دارند .
اما اگر دنبال خودرویی برای مسافرت بین شهری و روزمره هستید میتوان گفت جک اس 3  گزینه بدی نیست و در شهر های شلوغی مثل تهران انتظار شما را بر آورده کند.
  اگر هم می خواهیم سراغ خودروهای دست دوم و چند سال کارکرده هم بروید می توان گزینه های بهتری از لحاظ توان موتور و قابلیت های حرکتی انتخاب کنید که می توان به جک اس 5 توربو مدلهای 95و 96، هایما اس 7 توربو مدلهای 95، هاوال اچ6 مدل های 94، رنو داستر2015، سوزوکی گرند ویتارا مدل سال های 90 و هیوندای توسان 2008 اشاره کرد.

جک S5 بخریم یا هایما S7؟ بررسی دو شاسی‌بلند محبوب بازار خودروی ایرانبررسی نقاط ضعف و قوت جک S5

 

انتهای پیام/

R1389/P/S7,77/CT7 واژه های کاربردی مرتبط خودرو

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خودرو خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۸۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

L90 ایرانی؛ رونمایی از رقیب جدید تارا و دنا

فرارو- L۹۰ ایرانی قرار بود زمستان پارسال روانه بازار شود، اما تازه کاتالوگ رسمی آن از سوی پارس‌خودرو منتشر شده است.

به گزارش فرارو؛ L۹۰ ایرانی اولین خودرو داخلی مجهز به موتور ME۱۶ است ولی از نظر طراحی ظاهری، تفاوت شگرفی با تندر ۹۰ ندارد. هنوز تاریخ جدید و رسمی درباره عرضه L۹۰ ایرانی به بازار اعلام نشده و کسی از قیمت L۹۰ ایرانی خبر ندارد. اما صحبت‌های مسئولان سایپا نشان می‌دهد، می‌توانیم L۹۰ ایرانی را رقیبی برای سدان‌های گرانقیمت ایرانخودرو از جمله تارا و دنا بدانیم.

L۹۰ ایرانی با چه موتوری وارد بازار می‌شود؟

L۹۰ ایرانی را باید اولین محصول مجهز به موتور ME۱۶ در کشورمان بدانیم. موتور جدیدی که شرکت سایپا به کمک مگاموتور طراحی کرده و قرار است به‌جز L۹۰ ایرانی روی شاهین پلاس استفاده شود.

L۹۰ ایرانی به‌کمک موتور ۱.۶ لیتری که دارد، می‌تواند ۱۱۳ اسب‌بخار و ۱۴۴ نیوتن‌متر گشتاور خروجی را از طریق گیربکس پنج‌دنده دستی به‌چرخ‌ها منتقل کند. خیلی‌ها موتور جدید سایپا را چیزی درحدواندازه موتور TU۵ پلاس ایرانخودرو می‌دانند. در قسمت مشخصات فنی L۹۰ ایرانی می‌توانیم به آیتم‌های دیگری مثل سایز ۱۵ تایرها، ترمز جلو دیسکی و ترمز عقب کاسه‌ای، ظرفیت باک ۴۷ لیتری و وزن تقریبا هزار و ۱۵۰ کیلویی اشاره کرد.

L۹۰ ایرانی با چه طراحی وارد بازار می‌شود؟

L۹۰ ایرانی مثل ساندرو روی همان پلتفرم اولیه L۹۰ یا به‌عبارت بهتر لوگان، ساخته شده است.

L۹۰ ایرانی در نگاه اول، از جلو بی‌شباهت به دنا ایرانخودرو نیست. در سال‌های گذشته هم نداشتن دید راننده نسبت به عقب خودرو یکی از ایراد‌های آن بوده است. با دیدن تصاویر L۹۰ جدید، اما به‌نظر می‌رسد تا حدودی این مشکل برطرف شده است.
L۹۰ ایرانی با این اوصاف در نمای عقب و جلو دستخوش تغییراتی شده است، اما داخل اتاق شاهد تغییر و تحول‌های جزیی هستیم. دقیقا از همان داشبورد قبلی در طراحی L۹۰ ایرانی استفاده شده و احتمالا طراحی فرمان به سبک D کات و استفاده از صفحه کیلومتر جدید، اوج خلاقیت دوستان در طراحی L۹۰ ایرانی است.

L۹۰ ایرانی با چند سال تاخیر وارد بازار می‌شود؟

L۹۰ ایرانی قرار بود زمستان پارسال روانه بازار شود، اما بعد تقریبا پنج ماه از زمان اعلام‌شده، تازه کاتالوگ رسمی آن توسط پارس‌خودرو به‌عنوان یکی از زیرمجموعه‌های سایپا منتشر شده است.

L۹۰ ایرانی البته برای اولین بار درجریان نمایشگاه تحول صنعت خودرو اواسط ۱۴۰۱ رونمایی شد و آن برهه، پایان همان سال، موعد ورود محصول جدید پارس‌خودرو به بازار معرفی شد. حالا بعد یک سال و چند ماه مشخصات فنی و آپشن‌های آن در دسترس مردم قرار گرفته و ایندفعه تاریخ جدیدی برای ورود به بازار تعیین نشده است. با همه این حرف‌ها، قرار شده تا پایان سال ۴۰ هزار دستگاه L۹۰ ایرانی به بازار تزریق شود. ان‌شاءالله.

L۹۰ ایرانی از جلو به دنا بی‌شباهت نیست و از عقب نسبت به تندر ۹۰ تفاوت‌هایی دارد

L۹۰ ایرانی با چه اسمی روانه بازار می‌شود؟

L۹۰ ایرانی اسمی است که در رسانه‌ها و فضای مجازی برای محصول جدید پارس‌خودرو استفاده می‌شود. بخشی از این اتفاق به‌خاطر تغییر پی‌در‌پی نام L۹۰ ایرانی است و آنطور که پیداست باید آن را باید با اسم P۹۰ بشناسیم

L۹۰ ایرانی یا همان P۹۰ در این سال‌ها قرار بوده با اسم‌هایی مثل داچیا، کادیلا و تندر ۹۰ ایرانی راهی بازار شود، اما حالا انگار طبق آخرین تصمیم‌ها با همان اسم P۹۰ در قالب کاتالوگ معرفی شده است.

L۹۰ ایرانی با چه آپشنی وارد بازار می‌شود؟

L۹۰ ایرانی با مانیتور هفت اینچی لمسی راهی بازار می‌شود. فهرست امکانات رفاهی L۹۰ ایرانی مشخص می‌کند محصول جدید پارس‌خودرو به دکمه‌های کنترلی روی فرمان مجهز شده و در این فهرست چیز‌هایی دیگری مثل سیستم پایش فشار باد لاستیک، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، تریم داخلی دورنگ، بالابر برقی شیشه، سنسور دنده عقب، مه‌شکن عقب و جلو، چراغ مخصوص روز، تنظیم‌کننده ارتفاع چراغ‌ها، سنسور باران و دوربین عقب و ... به‌چشم می‌خورد. اساسا طبق ادعای پارس‌خودرو، L۹۰ ایرانی مثل همه محصولات فعلی تولیدی، منطبق بر استاندارد‌های ۸۵ گانه است.

L۹۰ ایرانی با چه قیمتی وارد بازار می‌شود؟

قیمت L۹۰ ایرانی مشخص نیست و فعلا صحبت کردن درباره شرایط خرید و این حرف‌ها زود است. با این حال طبق وعده محمدعلی تیموری به‌عنوان مدیرعامل پیشین سایپا، قیمت L۹۰ ایرانی تقریبا نصف ساندرو‌های موجود در بازار خواهد بود. یعنی چقدر؟ کمتر از ۵۰۰ میلیون.

قیمت L۹۰ ایرانی در کارخانه با این اوصاف در دسته مدل‌هایی دیگری مثل دنا دنده‌ای و تارا دنده‌ای قرار می‌گیرد و به‌همین خاطر محصول جدید سایپا می‌تواند حداقل از نظر اقتصادی رقیبی برای سدان‌های گرانقیمت ایرانخودرو باشد.

مشخصات L90 ایرانی یا همان P90 در یک نگاه

پیشرانه

ME16

حجم موتور

1.6 لیتر

حداکثر قدرت

113 اسب‌بخار

حداکثر گشتاور خروجی

144 نیو‌تن‌متر

گیربکس

پنج‌دنده دستی

ظرفیت باک

47 لیتر

ترمز

جلو دیسکی/ عقب کاسه‌ای

سایز تایر

R15

وزن خالص

هزار و 155 کیلوگرم

استاندارد آلایندگی

یورو پنج

دیگر خبرها

  • رانندگی با مرسدس میباخ S680 دوازده سیلندر، تجمل با چاشنی پویایی (+عکس)
  • محصولات تجاری گروه ‌بهمن در نمایشگاه صنعت‌ پخش ایران معرفی می‌شود 
  • L90 ایرانی؛ رونمایی از رقیب جدید تارا و دنا
  • مشخصات یک خودروی جدید ایرانی منتشر شد
  • درباره خودرو اکستریم VX
  • با نواده پژو ۴۰۵ معروف آشنا شوید /عکس
  • مشخصات ال۹۰ ایرانی اعلام شد + عکس
  • ال۹۰ ایرانی چه مشخصات و ویژگی هایی دارد؟ + تصویر
  • مشخصات ال۹۰ ایرانی منتشر شد+ عکس
  • اولین موتور سیکلت CNG جهان رونمایی می‌شود