Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-06@15:25:59 GMT

مشخصات فنی و تجهیزات ام وی ام X33S و جک S3

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۵۸۴۷۴

مشخصات فنی و تجهیزات ام وی ام X33S و جک S3

ام وی ام X33S و جک S3 را در مقایسه باهم می توانید در این گزارش ببینید و با مقایسه ام‌ وی ‌ام X33S و جک S3 می‌توانید اطلاعات خود را نسبت‌ به برخی از ویژگی های ظاهری و فنی هر 2 خودرو افزایش دهید  و یک خودرو کراس‌‌اوور با قابلیت‌های ویژه خریداری کنید. در این گزارش سعی شده است نکات و ویژگی‌های مهم هر 2 خودرو به‌اختصار بیان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معرفی ام وی ام X33S

خودروهای برند ام‌ وی ‌ام زیرمجموعه‌ شرکت چری است که در کشور چین تولید می‌شوند. در کشور چین این خودرو با نام چری، در ایران با نام  ام وی ام X33S و در سایر کشورها با نام چری تیگو 3 شناخته می‌شود.

X33S  در سال 2016 (1395) در کشور چین تولید و در سال 1395 فروش آن در دو تیپ معمولی و اسپرت در ایران آغاز شد. اما از سال 1397 تیپ معمولی آن‌ دیگر تولید نشد. مدیران این کمپانی، مدعی هستند این مدل از ام‌ وی ‌ام را با تغییر و بهبود 180 ویژگی نسبت به مدل‌های قبلی تولید کرده‌اند.

  معرفی جک S3

تولید جک S۵ با استقبال خوبی رو‌به‌رو شد و این موضوع باعث شد کمپانی چینی جک تصمیم به‌ طراحی و تولید S3 بگیرد. جک S3، اولین بار در سال 2014 (1393) طراحی و تولید شد.

تقریباً طراحان این خودرو، از طراحی هیوندای توسان الگوبرداری کرده‌اند. جک S3، دومین نماینده جک است که توسط شرکت کرمان موتور به‌عنوان نمایندگی رسمی کمپانی جک چین، به بازار ایران ورود پیدا کرده است.

 مقایسه طراحی ام وی ام X33S با  جک S3 طراحی داخلی

استفاده از ترکیب رنگ قرمز و مشکی در داخل کابین ام ‌وی ‌ام X33S، این خودرو را به یک خودرو اسپرت نزدیک‌تر کرده است. صدای داخل کابین ام وی ام X33S، در حالت ساکن از 3/45 دسیبل به 4/39 دسیبل کاهش یافته است. اولین چیزی که در خرید جک S3، توجه راننده را جلب می‌کند، طراحی داشبورد است که نسبت ‌به سایر خودروها بسیار ساده و زیبا طراحی شده است.

 طراحی خارجی

طراحی بدنه ام‌ وی ‌ام X33S، طوری انجام شده است که راننده در هنگام رانندگی نسبت‌ به تمام جوانب تسلط کافی دارد. رینگ‌های آلومینیومی 17 اینچی، کاور جدید لاستیک زاپاس، وجود کیت‌ سر ‌اگزوز در دو سمت سپر و شیشه‎ عقب دودی ازجمله تغییراتی هستند که در مدل‌های جدید این خودرو اعمال شده ‌است.

جلوپنجره 6 ضلعی در جک S3، کمی با سایر اجزای بدنه ناهماهنگ است. رینگ‌های آلومینیومی 16 اینچی، میله باربند سقفی و دو نوار کرومی رنگ در قسمت زیرین درب‌ها، ازجمله ویژگی‌های ظاهری این خودرو هستند.

مقایسه فنی ام وی ام X33S با جک S3

 از ‌نظر فنی، اولین فاکتوری که باید در هنگام خرید ام ‌وی ‌ام X33S و خرید جک S3 در نظر بگیرید، ظرفیت موتور است. قدرت موتور ام وی ام  X33S نسبت ‌به جک S3 بیشتر است و این یک برتری محسوب می‌شود. در ام وی ام X33S، وظیفه انتقال نیرو برعهده گیربکس CVT با قابلیت تعویض به دنده‌دستی است. جک S3 تا حدودی ضربات ناشی از ناهمواری‌های مسیر را جذب می‌کند؛ اما بهتر است با این خودرو به مسیرهای سخت و آفرودی نروید. در مقایسه MVM X33S و JAC S3، در هر دو خودرو مصرف سوخت در داخل و خارج شهر، 100 کیلومتر بر لیتر است. حد آلایندگی در ام‌ وی ‌ام X33S یورو چهار، و در جک S3 یورو پنج و میزان حجم باک در ام ‌وی‌ ام X33S 55 لیتر و در جک S3 45 لیتر است. با مطالعه جدول زیر نکات فنی را بهتر مقایسه کنید.

مدل خودرو

ام وی ام X33S  

جک S3

پیشرانه

4 سیلندر 16 سوپاپ

4 سیلندر 16 سوپاپ

حجم موتور

1971 سی‌سی

1590 سی‌سی

حداکثر قدرت موتور

134 اسب‌‌بخار در 5750 دور در دقیقه

107 اسب‌بخار در 6000 دور در دقیقه

حداکثر گشتاور

180 نیوتن‌متر در 4300 دور در دقیقه

155 نیوتن‌متر در3500 دور در دقیقه

گیربکس

7 سرعته CVT

CVT

مصرف سوخت (ترکیبی)

8.5  لیتر در100 کیلومتر  

بین5 تا 9 لیتر در 100 کیلومتر

شتاب صفر تا 100

13 ثانیه

10 ثانیه

حداکثر سرعت

175 کیلومتر‌در‌ساعت

175 کیلومتر‌در‎ساعت

مقایسه آپشن ها و امکانات رفاهی ام وی ام X33S با جک S3

اگر می‌خواهید در ام وی ام X33S، مصرف سوخت پایینی داشته باشید، می‌توانید حالت صرفه‌جویی (Eco Mode) را انتخاب کنید. همچنین زمانی که در جاده‌های برون‌شهری در حالت رانندگی هستید، می‌توانید حالت پویا (Sport Mode) را انتخاب کنید تا خودرو شتاب بیشتری پیدا کند.

طراحان این خودرو سعی کرده‌اند استانداردهای لازم را رعایت کنند تا صدای ورودی به کابین را تا حد قابل‌توجهی کاهش دهند. در مقایسه ام ‌وی ‌ام X33S و جک S3، می‌توان آپشن‌هایی همچون فرمان برقی EPS با‌ قابلیت تنظیم ارتفاع و برف‌پاک‌کن شیشه عقب را برای خودرو جک S3، در‌نظر گرفت. در هر دو خودرو کروزکنترل، سانروف، سوکت 12 ولت و کنترل سیستم ‌صوتی روی فرمان طراحی شده ‌است.

تجهیزات ام وی ام X33S   جک S3 چراغ دی‌لایت مه‌شکن عقب و جلو دی‌لایت مه‌شکن عقب و جلو اتولایت سیستم‌های مولتی‌مدیا 4 بلندگو استریو Bluetooth        USB MP3 iPod MirrorLink نمایشگر صفحه‌کیلومتر 6 بلندگو استریو Bluetooth USB MP5 iPod AUX   صفحه‌نمایش مانیتور 8 اینچی مانیتور 7 اینچی رینگ‌ها آلومینیومی 17 اینچی آلومینیومی 16 اینچی آینه آینه‌جانبی با تنظیم برقی و گرمکن آینه عقب الکتروکرومیک آینه‌جانبی با تنظیم برقی و گرمکن تهویه مطبوع خودکار خودکار صندلی روکش صندلی چرم تنظیم صندلی راننده در 6 جهت تنظیم صندلی سرنشین جلو در 4 جهت روکش صندلی چرم تنظیم صندلی راننده در 4 جهت تنظیم صندلی سرنشین جلو در 4 جهت ایزوفیکس صندلی سیستم‌های هشداردهنده سنسور‌ عقب سنسور‌ عقب  سنسور فشار باد تایر  مقایسه ایمنی ام وی ام X33S با جک S3

  از ‌لحاظ ایمنی، آپشن‌های قابل‌توجهی در هر دو خودرو طراحی شده است. مهم‌ترین آپشن که در هر دو خودرو وجود دارد، ایربگ برای راننده و سرنشین کناری است. اگر در جاده سرعت بالایی داشته باشید سیستم ترمز ضدقفل (ABS) و تقسیم هوشمند نیروی ترمز در مواقع اضطراری (EBD) در ام وی ام X33S، شما را از خطرات احتمالی دور نگه‌می‌دارند. در جک S3 علاوه‌بر ABS و EBD، سیستم کنترل‌ایستایی در سربالایی (HAC)، سیستم پایداری (ESC)، ترمز کمکی هیدرولیک (HBA) و ترمزهای جلو و عقب دیسکی نیز طراحی و اجرا شده است.

 

در مقایسه ام‌ وی ‌ام X33S و جک S3، متاسفانه بدنه ام وی ام X33S ‌در قسمت سقف و درهای جلو از استقامت کافی برخوردار نیست و با توجه به آزمایش‎هایی که در آن صورت گرفته است، این خودرو از ‌نظر ایمنی دو ستاره را دریافت کرده است. 46 درصد بدنه جک S3 از جنس فولاد پیشرفته ساخته شده است و از مقاومت بالایی برخوردار است؛ در‌نتیجه توانسته است 5 ستاره ایمنی را دریافت کند.

 مقایسه تجربه رانندگی ام وی ام X33S با جک S3

با توجه به گیربکسCVT، حجم پیشرانه و میزان توان خروجی جک S3، نباید یک شتاب‌گیری فوق‎العاده را از این خودرو انتظار داشته باشید؛ اما قرار دادن جعبه‌دنده در حالت تیپ‌ترونیک، وزن کم و ابعاد کوچک توانسته‌اند رضایت رانندگان را در حین شتاب‌گیری تا حدودی جلب کنند. نسبت ‌به خودروهایی که در چین تولید می‌شوند، فرمان جک S3 نرم، قابل‌ تنظیم و حساس به‌سرعت است. در مقایسه ام ‌وی ‌ام X33S و جک S3، اگر ام وی ام X33S را در حالت اسپرت قرار دهید با توجه به عملکرد گیربکس، شتاب خودرو افزایش پیدا می‌کند.

 تحلیل شرایط بازار ام وی ام X33S و جک S3

 در مقایسه ام ‌وی ‌ام X33S و جک S3، این دو خودرو در بسیاری از فاکتورها در یک سطح قرار گرفته‌اند؛ اما از نظر قیمت، ام وی ام X33S نسبت به جک S3 کمی­‌‌گران‌تر است. البته باید به ‌خاطر داشته باشید که امروزه قیمت خودروهای ام‌ وی ‌ام X33S و جک S3 باتوجه به وجود تحریم‌ها و قطع همکاری شرکت‌های بین‌المللی با خودروسازی کشور مدام درحال تغییر است.

جمع بندی مقایسه ام وی ام X33S با جک S3

با‌توجه به تحلیل مشخصات فنی و ظاهری ام ‌وی ‌ام X33S و جک S3، می‌توان گفت که اگر قدرت پیشرانه و طراحی داخلی و خارجی خودرو برای شما اهمیت زیادی دارد، می‌توانید خرید ام‌ وی ‌ام X33S را در اولویت قرار دهید؛ اما اگر ایمنی اولویت شما است، جک S3 را انتخاب کنید. متاسفانه طراحی شیب سقف و جلوپنجره 6 ضلعی در جک S3، کمی از جذابیت این خودرو کم کرده است؛ اما وجود سیستم ترمز قوی باعث شده است که این خودرو طرفداران زیادی را به‌سوی خود جلب کند.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ام وی ام X33S و جک S3 ام وی ام جک S۵ خودرو اسپرت ام وی ام جک S۵ خودرو اسپرت ام وی ام X33S و جک S3 ام وی ام X33S با جک S3 دو خودرو دور در دقیقه داشته باشید تنظیم صندلی ام X33S و جک S3 مقایسه ام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۸۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیسان سانی وارداتی جهان نوین آریا + مشخصات، عکس و قیمت Nissan Sunny

نیسان سانی (Nissan Sunny) وارداتی جهان نوین آریا از نظر قیمت، مشخصات فنی، امکانات رفاهی، بررسی طراحی ظاهری مورد توجه خریداران است.

به گزارش ایمنا، متقاضیان محترم سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی که در اسفند ۱۴۰۱ ثبت نام نموده و اولویت آن‌ها مشخص شده صرفاً جهت انتخاب خودروها از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۶ تا ساعت ۲۳:۵۹ روز سه شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۸ می‌توانند اقدام نمایند. نیسان سانی ۲۰۲۳ یک خودرو سدان اقتصادی است که جز خودروهای وارداتی بوده و توسط شرکت جهان نوین آریا وارد خواهد شد.

شرکت جهان نوین آریا

شرکت جهان نوین آریا، نماینده رسمی فروش و خدمات پس از فروش نیسان در ایران است. این شرکت خودروهای نیسان ژاپن را با استانداردهای جهانی و تحت نظارت آن شرکت در ایران ارائه می‌کند. شرکت جهان نوین آریا به صورت یک مشارکت اقتصادی (JV) بین کشورهای ایران و عمان تأسیس شده است. در این مشارکت اقتصادی هولدینگ جهانگیر آریا از ایران و شرکت سهیل بهوان از کشور عمان، شرکت جهان نوین آریا را به عنوان نماینده واردات و توزیع خودروی نیسان در ایران تأسیس کرده‌اند.

تاریخچه خودرو نیسان سانی Nissan Sunny

نیسان سانی یکی از پرفروش‌ترین محصولات اقتصادی نیسان در بازارهای آسیا، به ویژه خاورمیانه است. اصالت این سدان کامپکت در واقع به داتسون ۱۰۰۰ باز می‌گردد. خودروی مورد نظر در واقع نسل پیشین سانی محسوب می‌شود که از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۰ روی خط تولید این کمپانی قرار داشت. سانی در سال ۲۰۱۰ در نمایشگاه خودروی گوانگژو چین به صورت رسمی معرفی شد و از سال ۲۰۱۱ عرضه رسمی آن آغاز شد. سانی در برخی از بازارهای آسیای جنوب شرقی با نام Almera و در آمریکای شمالی با نام Versa نیز شناخته می‌شود. از سال ۲۰۲۰ تاکنون نیز نسل جدید سانی با کد N۱۸ به بازارهای جهانی معرفی شد. به‌دلیل مقرون‌به‌صرفه و قابل‌اعتماد بودن، به‌سرعت به یکی از پرفروش‌ترین خودروهای ژاپن تبدیل شد. حالا با گذشت زمان و عرضه چندین فیس لیفت، نسخه ۲۰۲۳ سانی قرار است وارد بازار ایران شود. نیسان سانی N۱۷ یک سدان اقتصادی و ارزان‌ترین سدان وارداتی نیسان در بازار ایران به حساب می‌آید.

فیس لیفت خودرو چیست؟

پیش‌تر هنگامی‌که خودرویی به بازار عرضه می‌شد، سال‌ها زمان می‌برد تا نسخه دیگری از آن وارد بازار شود. نسخه جدید تغییرات بسیار زیادی به خود می‌دید و درواقع با خودروی کاملاً متفاوتی روبه‌رو بودیم که قابلیت‌های کاملاً جدیدی داشت. اما این روزها خودروسازان ترجیح می‌دهند در بازه‌های زمانی کوتاه‌تر مجموعه‌ای از تغییرات کوچک را به ماشین اضافه کنند که به آن فیس لیفت می‌گویند.

خودرو سدان

سدان (Sedan) متداول‌ترین شکل طراحی بدنه خودرو است و به خودروهای سواری معمولی یا اصطلاحاً صندوقدار گفته می‌شود که دارای سقف ثابت، صندوق عقب مجزا و دو ردیف صندلی بوده و می‌تواند دو یا چهار در داشته باشد.

مشخصات فنی و عملکرد خودرو نیسان سانی Nissan Sunny

این نسخه نیسان سانی با موتور ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی به بازار ایران می‌آید. این پیشرانه ۱۰۸ اسب بخار قدرت را با گشتاور ۱۳۴ نیوتن متر تولید می‌کند. جعبه دنده سانی جهان نوین آریا از نوع ۴ سرعته اتوماتیک AT است که توان را به چرخ‌های جلو می‌رساند. نیسان مصرف سوخت کمتر از ۷ لیتر به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر را دارد.

محور محرک دیفرانسیل جلو
گیربکس اتوماتیک ۴ سرعته
حجم موتور ۱.۵ لیتر
تنفس موتور طبیعی
پیشرانه ۴ سیلندر
توان موتور ۱۰۸ اسب بخار
سرعت ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت
شتاب شتاب ۰ تا ۱۰۰
مصرف سوخت ۶.۷۴ لیتر
گشتاور ۱۳۴ نیوتن متر
ابعاد خودرو نیسان سانی Nissan Sunny

این خودرو دارای ابعاد و سیستم تعلیق زیر است.

طول (میلیمتر) ۴۴۲۵
عرض (میلیمتر) ۱۶۹۵
ارتفاع (میلیمتر) ۱۵۰۰
حجم باک ۴۱ لیتر
نوع شاسی سدان یکپارچه
سیستم تعلیق جلو جناقی مستقل
سیستم تعلیق عقب اکسل ثابت
فرمان فرمان برقی
ایمنی و امنیت خودرو نیسان سانی Nissan Sunny

این خودرو فاقد سیستم کروز کنترل است و دارای امکانات زیر است:

ایربگ راننده ایربگ سرنشین جلو ABS ترمز EBD ترمز ESP کنترل پایداری ترمز جلو از نوع دیسکی خنک کننده ترمز عقب از نوع کاسه‌ای Brake Assist ترمز کمکی

تجهیزات و امکانات خودرو نیسان سانی Nissan Sunny

از مهم‌ترین آپشن های این خودرو می‌توان به فرمان کمکی برقی، ایربگ راننده و سرنشین، کنترل پایداری، ترمز کمکی، مولتی مدیای ۶ اینچی، دوربین عقب، سنسور پارک عقب و سیستم صوتی با ۲ بلندگو اشاره کرد.

استارت سوئیچی
صفحه نمایش مرکزی ۶ اینچ
دوربین عقب دارد
مه شکن عقب دارد
سنسور پارک جلو ندارد
سنسور پارک عقب دارد
سنسور باران ندارد
تعداد بلندگو ۲
صندلی راننده دستی
تعداد صندلی ۴ صندلی
تهویه خودکار ندارد
GPS ندارد
بلوتوث دارد
USB دارد
قیمت خودرو نیسان سانی Nissan Sunny

قیمت فروش قطعی خودرو نیسان سانی در مبادی ورودی ۱۱.۰۷۱.۴۰۰.۰۰۰ ریال است. قیمت اعلام شده قیمت قطعی در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل: بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و … به قیمت فوق اضافه می‌گردد.

کد خبر 750980

دیگر خبرها

  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • نیسان سانی وارداتی جهان نوین آریا + مشخصات، عکس و قیمت Nissan Sunny
  • مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل؛ تفاوت در چیست؟
  • مشخصات یک خودروی جدید ایرانی منتشر شد
  • درباره خودرو اکستریم VX
  • اهمیت بستن کمربند ایمنی در خودرو مخصوصا صندلی عقب (فیلم)
  • قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس امروز ( ۱۶ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین iPhone 13 pro max
  • مشخصات ال۹۰ ایرانی اعلام شد + عکس
  • ال۹۰ ایرانی چه مشخصات و ویژگی هایی دارد؟ + تصویر
  • مشخصات ال۹۰ ایرانی منتشر شد+ عکس